Blog

Meníme identitu!

Nový rok pre nás znamená nové výzvy!

U nás v agentúre žijeme pre pokrok, posúvanie sa vpred a nebojíme sa zmien, pretože vieme, že ak niečo dobré skončí, niečo ešte lepšie sa práve začína.

Naše logo aj celá firemná identita prešla rebrandingom. Nepomáhame totiž rásť len našim klientom, ale modernizujeme a vylepšujeme aj našu vlastnú značku. Preto nás odteraz uvidíte v novom štýle. Určite vám utkvieme v pamäti. Spoznáte nás podľa kombinácie autentickej výraznej žltej a kontrastnej čiernej farby. Žltá farba predstavuje optimizmus, energickosť, kreativitu a dynamickosť, a presne taká je aj naša práca. Už len pri pohľade na naše logo budete plní optimizmu a dobrej nálady 🙂 Vďaka sýtosti farieb, nezameniteľnosti prvkov a výraznosti tvaru vynikneme v dave!
Koncept, ktorý sa skrýva za našim logom spočíva v neobmedzených možnostiach jeho využitia. Je možné ho vrstviť, prekrývať, nálepkovať – fantázii sa u nás medze nekladú. Každý reklamný predmet s našim logom tak bude autentický a originálny.
Nebaví nás stereotyp, práve naopak – chceme držať krok s dobou a trendami. Sme radi, že naše nové logo odráža základné piliere našej práce, ktorými je kreativita a profesionalita.
Ako možno viete, naša agentúra rozšírila svoje pôsobenie z hlavného mesta východu aj do hlavného mesta Slovenska. Aj tento pre nás významný míľnik bol jedným z hnacích motorov pre prehodnotenie našej identity a bol motiváciou pre modernizáciu.
Hoci nás teraz uvidíte s novým logom, kvalita našich služieb ostáva nezmenená. Stále si zakladáme na uspokojovaní marketingových potrieb našich klientov, vzdelávaní sa a poskytovaní kreatívnych riešení. Neuspokojíme sa s priemerom a chceme byť najlepšou verziou samých seba.
Nová éra My Brand Agency sa práve začína!

A máte sa naozaj na čo tešiť, pretože máme ešte v rukáve nejedno eso 😉