Blog

Poďte s nami eventovať do hlavného mesta!

Kto sú influenceri? V akých oblastiach pôsobia? Aké výhody má toto povolanie a môžeme to vôbec považovať za povolanie? O týchto ale aj o mnohých ďalších otázkach budeme diskutovať s našimi skvelými hosťami na panelovej diskusii s názvom Je influencer povolanie?

„Chcel by som byť influencerom,“ to počujeme hovoriť mladšiu generáciu pomerne často keď padne otázka, čo by chceli robiť v dospelosti. No čo vlastne taký influencer robí? Hoci máme na Slovensku mnoho ľudí, ktorí ako svoje povolanie uvádzajú práve slovo „influencer“, nie všetci si vieme predstaviť, čo je náplňou tejto práce. Stretli sme sa v spoločnosti aj s názormi, že to vlastne ani nie je plnohodnotné povolanie.
Na našom evente Je influencer povolanie? sa budeme venovať zákutiam influencer marketingu, budeme diskutovať o tom, aké benefity a aké nevýhody má toto povolanie a, samozrejme, položíme si aj tú najdôležiejšiu otázku – je influencer povolaním?
Ak sa chcete ponoriť do sveta influencovania a zaujíma vás, o čom to celé vlastne je, nepremeškajte našu diskusiu, v ktorej si vypočujete zaujímavých hostí:

Lucia Medveď Patáková – manažérka známych osobností, podcasterka, moderátorka

Petra Dzvoníková – influencerka, blogerka známa ako @petush.nasklee

Dalibor Frankovič – influencer, manažér známych osobností

Daniel Shyp – náš CEO, ktorý prezradí, ako vnímajú influencerov marketingové agentúry

Branislav Vojtko – moderátor diskusie, ktorý vyspovedá našich hostí

Lístok na event si kúpite na tomto odkaze.

Informácie o evente

📅 24. máj 2023 o 17:00

🎯 Kubis the nook, Mlynské nivy 10, Bratislava
Tešíme sa na vás! 😊