Blog

Kreatívny teambuilding

Keďže väčšina nášho tímu pracuje z domu, vždy sa veľmi tešíme, keď sa môžeme stretnúť aj osobne. Hoci spolu komunikujeme každý deň na diaľku, osobný kontakt je predsa len lepší. Preto sme sa stretli v našej bratislavskej pobočke v budove Sky Parku. A naozaj sme si to užili!

Náš teambuilding sa tentoraz niesol v inom duchu ako zvyčajne. Zúčastnili sme sa totiž zaujímavého, poučného a interaktívneho školenia s výkonnostným koučom Michalom, ktorý nám pomohol zadefinovať a pochopiť naše spoločné firemné hodnoty. Keďže sme kreatívna agentúra, aj formovanie našich hodnôt sme poňali netradičným štýlom, a to s pomocou LEGO stavebnice. Prostredníctvom tejto zábavnej hry sme si súčasne stavali aj naše hodnoty.
S nadšením sme zistili, že ako tím zmýšľame rovnako. Našou prioritou ako spoločnosti, ale aj prioritou jednotlivcov, je rast a neustále zlepšovanie sa. Spoločne sa nám darí prinášať hodnotné výstupy a pracujeme v symbióze ako jeden celok. Ambiciózne a priebojne sa ženieme sa spoločnými métami a počas celej tejto cesty sme si navzájom oporou a podáme si pomocnú ruku vždy, keď je to potrebné.
Vďaka našej neutíchajúcej kreativite, súdržnosti medzi členmi tímu a snahe rásť a posúvať sa vpred dokážeme poskytovať tie najlepšie služby pre našich klientov. Tým, že sme si naše hodnoty opäť spoločne prediskutovali a zadefinovali, sme sa uistili v tom, že sme pripravení zvládnuť všetky nové výzvy. Už teraz sa tešíme na náš ďalší teambuilding! Vieme, že bude rovnako prínosný 😉