Blog

Fatálne chyby v marketingu – náš prvý event v hlavnom meste!

Ako už iste viete, naša agentúra rozšírila svoje pôsobenie aj do hlavného mesta Slovenska. Do Bratislavy sme vstúpili vo veľkom štýle, a to našim eventom Fatálne chyby v marketingu.

Na evente si účastníci mali možnosť vypočuť troch marketingových odborníkov – CEO našej agentúry Daniela Shypa, špecialistu na digitálny marketing Tonyho Dúbravca a marketing directora z Golem Clubu Michala Šeminského. Večerom sprevádzal hostí moderátor Branislav Vojtko.
Na našom evente sa zúčastnilo viac ako 100 hostí, ktorí získali nové poznatky a skúsenosti zo sveta marketingu. V príjemnom prostredí bratislavského Sky Parku si vypočuli prínosnú diskusiu o sociálnych sieťach, TikTok-u ako novodobej senzácie a o najčastejších chybách, s ktorými sa v marketingu môžete stretnúť aj vy. Získali tak aj cenné rady, ako sa týmto chybám vyhnúť a robiť tak digitálny marketing efektívne.
Pre hostí nášho eventu sme mali pripravené aj úžasné občerstvenie a skvelú súťaž o 50 € poukážku na večeru v UFO. Na našich eventoch sa tak rozhodne oplatí zúčastniť! 😉
Odbornou diskusiou priniesli spíkri zaujímavý pohľad na fungovanie marketingového sveta v roku 2023. Event bol prínosný pre ľudí, ktorí s marketingom ešte len začínajú, ale aj pre špecialistov, ktorí sa chcú neustále zlepšovať a získavať nové poznatky.
Náš event Fatálne chyby v marketingu získal mnoho pozitívnych spätných väzieb, a preto plánujeme v hlavnom meste pripraviť ďalšie zaujímavé projekty a etablovať sa aj na bratislavskom trhu.
Ďakujeme všetkým, ktorí sa na našom evente zúčastnili za účasť a veríme, že sa čoskoro uvidíme opäť! 🤩