Blog

Otvárame novú pobočku v hlavnom meste!

Je to tu!
Po dlhom plánovaní vám môžeme oficiálne oznámiť, že naša digitálna marketingová agentúra sa rozširuje o ďalšiu pobočku, a to v bratislavskom Sky Parku.

Vďaka našim dlhoročným skúsenostiam sa dnes radíme medzi najúspešnejšie digitálne agentúry východného Slovenska a aj preto sme cítili potrebu nájsť si svoje miesto taktiež na západnom trhu. Ambícia jednotlivých hráčov nášho tímu je neustále sa posúvať vpred a kariérne rásť, tak sme si zaumienili zaradiť sa medzi celoslovenskú špičku.

Efektívna kombinácia performance marketingu a kreatívnych riešení je cestou, ktorou sa chceme aj naďalej uberať. Naše významné partnerstvá ako Google Partner, Mailchimp Partner, Meta Business Member či člen The American Chamber of Commerce in the Slovak Republic plánujeme ešte viac rozšíriť, aby sme našim terajším aj budúcim klientom vedeli poskytovať širokospektrálne služby na profesionálnej úrovni.

„Už dlhú dobu bolo našou víziou rozšíriť pôsobenie agentúry aj na „západný trh“ a priamo v Bratislave založiť našu druhú pobočku. Chceme vybudovať pevné základy pre úspešné napredovanie spoločnosti. Naším hlavným cieľom je uzavrieť spolupráce so značkami, ktoré zastávajú rovnaké hodnoty ako my a spoločne s nimi rásť,“ hovorí Daniel, CEO našej spoločnosti. 


„Vytvárame hodnotu, ktorá približuje značky komunitám a komunity širšiemu svetu. Aj na základe skúseností každého člena tímu sa na marketing ako taký pozeráme z inej perspektívy - spôsob, akým vytvárame prepojenie zákazníka so značkou, vzniká prostredníctvom disciplíny a profesionality celej agentúry, preto veríme, že si rýchlo vybudujeme postavenie aj na západnom trhu“ hovorí Veronika, account manager agentúry.


„Okrem samotného „businessu“ sa venujeme aj vzdelávaniu na vysokých školách a taktiež ponúkame možnosť stáže. Naše aktivity chceme naďalej rozširovať napríklad aj offline eventami, od ktorých si sľubujeme lepšie splynutie a pochopenie západného trhu, ako aj plodné spolupráce a partnerstvá,zakončil Daniel.

Máte záujem s nami spolupracovať? Kontaktujte nás a my vám vyšperkujeme váš digitálny marketing k dokonalosti.