Blog

Príbeh vianočnej pohľadnice

Pred istým časom v digitálnej krajine, kde agentúry plávali v mori inovácií a kreativity, vznikla v My Brand Agency jedinečná vianočná pohľadnica, ktorá v sebe niesla nielen prianie, ale aj magický príbeh. Rozpovedzme si ho…

Začalo to v prírode. Aby sme boli presnejší - v kúsku zelene, ktorý centrum Bratislavy ponúka. Niekde tam sa odvážny tím kreatívcov vydal na hľadanie vianočného čara 🎄✨. Počas prechádzky zasneženým mestom im znenazdajky šepot stromov napovedal zozbierať ihličie a využiť ho vo svojej kreatívnej tvorbe.

“Aký skvelý nápad!”, prebleslo v hlavne arťáka, keď držal v ruke halúzku ihličia ako kúzelný štetec 🪄. V hlave mu totiž v sekunde prebleslo niekoľko kreatívnych myšlienok, v ktorých ihličie a farby tancovali na vianočných obrázkoch ako rozprávkové postavičky na svetelných lúčoch.
“Niekoho potešíme!”
Halúzky ihličnatých stromov nášmu tímu poslúžili ako pečiatky, ktoré tvorili základný dizajn vianočných pohľadníc pre našich klientov. Každá pohľadnica bola okrem jedinečných odtlačkov popísaná aj vianočným prianím, ako od ozajstného vianočného škriatka. A tu sa začala najkrajšia časť – každá vianočná pohľadnica vyrobená s láskou bola dozdobená ručne vpísanými veršami! ✍️
Ako správni marketingoví kúzelníci rozhodli sme sa tento kreatívny akt zapečatiť v bezpečí digitálnych truhlíc - videí. Každý moment, od tajomného zberu ihličia až po posledné čarovné pohladenie farieb ostáva navždy zaznamenaný. A aby klienti mohli byť svedkami tohto pôvabného príbehu tiež, vytvorili sme magický QR kód, ktorý im tento príbeh po naskenovaní mobilom rozpovie.
Na záver sme na vianočné pohľadnice pridali ten najkúzlenejší dotyk – vôňu ihličia, ktorú sme jemne vpudrovali na každú pohľadnicu. Keď naši klienti otvoria obálku, nebude to len pohľad na kresbu, ale aj očarujúca vôňa Vianoc, ktorá ich okamžite pohltí! 😍 “Misia splnená” zaznelo pred poslednou zalepenou obálkou a v našom office sa rozľahlo hrejivé ticho a úsmevy na tvárach.

Naša vianočná pohľadnica nie je len obyčajným darom.

Je to kúzelný artefakt, ktorý spája lásku k prírode, kreativitu a príbeh, ktorý nás v tento magický čas ako tím ešte viac stmelil. V My Brand Agency veríme, že v každom detaile, ktorý robíme s láskou, sa skrýva kúsok mágie, a naša vianočná pohľadnica je dôkazom tohto čarovného presvedčenia 💌.