Blog

Nadviazanie spolupráce s Eliškou Džuganovou

Zrodila sa ďalšia hodnotná spolupráca!

Ako to už v živote býva, neustále nám prináša “do cesty “ nových ľudí. Asi máme šťastie, lebo nám priniesol ďalšieho profesionála. Eliška Džuganová je moderná právnička, ktorej hlavnou činnosťou je poskytovanie poradenstva pre rýchlo rastúce spoločnosti. Doposiaľ pomohla už mnohým začínajúcim projektom, ktoré dnes majú silnú relevanciu na trhu a my sme patrične hrdí, že sa stáva práve našou partnerkou.

Naša spolupráca vznikla v úsilí poskytnúť klientom inovatívne služby a komplexné riešenia, ako účinne a trvalo zvýšiť ich obchodný potenciál a zároveň zabezpečiť právnu ochranu intelektuálneho vlastníctva. Chceme poukázať na to, že vytvorenie firemnej identity a jej ochrana ochrannou známkou sú dve kľúčové a vzájomne prepojené súčasti budovania silnej značky.
Jedným z hlavných benefitov našej spolupráce je kombinácia expertízy a skúseností. Zatiaľ čo naša marketingová agentúra disponuje širokým spektrom digitálnych marketingových nástrojov a kreatívnym prístupom, ktorým dokáže efektívne zviditeľniť a posilniť značku klienta, moderná právnička Eliška Džuganová prináša bohaté skúsenosti v oblasti poradenstva a ochrany brandu, čo zas zaisťuje, že klienti budú mať svoje intelektuálne vlastníctvo a ochranné známky riadne zabezpečené.
Ďalším významným prínosom spolupráce, ktorý stojí za zmienku, je výrazné zjednodušenie pre klientov. Tí už nebudú musieť riešiť oddelene služby v rámci digitálneho marketingu a záležitosti ochrany brandu.
"Som nadšená z tejto spolupráce s My Brand Agency. Verím, že spojením našich schopností a znalostí môžeme poskytnúť klientom oveľa hodnotnejšie služby. Moja prax je zameraná na podporu rastúcich spoločností a na ochranu ich intelektuálneho vlastníctva. Spolu s My Brand Agency môžeme našim klientom ponúknuť jedinečný a komplexný balík služieb," dodáva Eliška Džuganová.
Táto spolupráca však neprináša len výhody pre klientov, ale otvára nám aj nové príležitosti na trhu. Naša moderná digitálna agentúra ešte viac podporí svoju konkurencieschopnosť, zatiaľ čo Eliška môže rozšíriť svoje pole pôsobnosti a poskytovať poradenstvo klientom, ktorí hľadajú aj digitálnu expanziu.
Veríme, že naša spoločná vízia prinesie mnoho úspechov! 😉
Už teraz sa tešíme sa na vytváranie inovatívnych a hodnotných riešení pre našich existujúcich aj budúcich klientov.