Blog

Nadviazali sme spoluprácu s Mykola Kovalenko Studio

Je to oficiálne!
V rámci vylepšenia našej kreatívnej produkcie sa s vami chceme podeliť o radostnú správu – naša digitálna marketingová agentúra nadviazala partnerstvo s Mykola Kovalenko Studio. 🥳

Sme presvedčení, že táto spolupráca vnesie nový vietor do našich kreatívnych plachiet a posilní naše grafické a kreatívne oddelenie v každom smere. Za roky nášho pôsobenia sme nadviazali množstvo úspešných partnerstiev a spoluprác. 
Motivuje nás ich rozvíjanie a zlepšovanie kvality!

Hlavným cieľom našej fullservisovej digitálnej agentúry je dokázať pokryť všetky potreby našich klientov, či už interne alebo za pomoci externých zdrojov a prinášať hodnotné výstupy, ktoré prinesú požadované výsledky. Naše firemné hodnoty odrážajú to, na čom nám najviac záleží – vzdelávanie, plnenie cieľov, ale hlavne neustály progres.
Každý, kto sa pohybuje vo svete marketingu, nám určite dá za pravdu, ak budeme tvrdiť, že táto sféra je extrémne dynamická a „držanie tempa“ v modernizácii a trendoch je dôležité, a to nielen pre rast a napredovanie samotnej firmy, ale aj pre jednotlivých klientov.

„Táto spolupráca je presne to, čo sme hľadali, a to už niekoľko mesiacov,“ uvádza náš CEO a zakladateľ Ing. Daniel Shyp„Mykola Kovalenko sa vypracoval na art directora a dizajnéra uznávaných reklamných agentúr s medzinárodným renomé. Jeho meno môžete zachytiť na množstve zvučných projektov na celosvetovej úrovni. Jeho prestíž a kvalitná práca získala už viac ako 150 ocenení, čo je naozaj obdivuhodné,“ dodáva. 


„Verím, že naše partnerstvo prinesie perfektné výsledky a bude prínosné pre obe strany,“ uvádza Mykola Kovalenko. „K digitálnemu marketingu, na ktorý sa My Brand Agency špecializuje, mám aj ja veľmi blízko. Som presvedčený, že moje skúsenosti a zručnosti v rámci kreatívneho dizajnu budú prínosom pre grafické oddelenie. Pracujem tvrdo a verím, že k tomu inšpirujem aj ľudí okolo seba,“ dodáva.


Sme presvedčení, že toto partnerstvo prinesie ovocie v podobe edukácie našich členov tímu, jedinečných kreatívnych riešení, posilnenia identity našich klientov, ale aj množstvo nových projektov, o ktorých budete počuť. Milujeme progres a nebojíme sa zmien a inovácií, práve naopak – vítame ich s otvorenou náručou. 

Už teraz sa tešíme na efektívne spojenie nášho výkonu s nadčasovou kreatívou!


Chceli by ste s nami spolupracovať aj vy? Kontaktujte nás a spoločne vynesieme vašu značku až ku hviezdam!